B.A.S.E. Slovenija

in Ĺľivljenje postane uĹľitek

 • *
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

KON?ANO PRVO ODPRTO PRVENSTVO B.A.S.E. SLOVENIJA

Zacetek skakanjaPtuj, 12. julij 2010 – Klub B.A.S.E. Slovenia je v soboto na Ptuju organiziral prvo odprto prvenstvo v B.A.S.E skokih v Sloveniji. Tekmovanja – tekmovalci so v cilj skakali s padali z 92 metrov visokega avtodvigala – se je udeležilo 10 tekmovalcev iz petih držav (Avstrije, Avstralije, Madžarske, Hrvaške in Slovenije).

Vsak tekmovalec je izvedel pet skokov (poskusna serija in še štirje tekmovalni skoki). Sodniki so ocenjevali smer odpiranja padala in natancnost pristanka, kar sta dve osnovni vrlini B.A.S.E skokov. Zmagal je tisti tekmovalec, ki je zbral najvec tock. Rezultati so naslednji:

 

Mesto Tekmovalec Država št. tock

1

Nenad Pešut

Hrvaška

360

2

Bor Guzej

Slovenija

280

3

Edmund Guschall

Avstrija

220

4

Tilen Guzelj

Slovenija

166

4

Gergely Kovacs

Madžarska

166

4

Csaba Szorenyi

Madžarska

166

7

Thomas Hirsch

Avstrija

130

8

Cameron Tracey-Smith

Avstralija

66

9

Vanja Šilak

Hrvaška

52

10

Gerald Leberl

Avstrija

38

base skokUroš Ule, predsednik Kluba B.A.S.E. Slovenia: »Veseli smo, da smo prebili led in organizirali prvi tovrsten dogodek v Sloveniji. B.A.S.E. skoke smo želeli približati slovenski javnosti in glede na odziv obcinstva, smo prepricani, da nam je to tudi uspelo. Tako ni razloga, da si takega dogodka ne bi želeli še ponoviti.«

 

 

 


Odprto prvenstvo B.A.S.E. Slovenija so omogocili: generalni pokrovitelj Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani), Terme Ptuj, Tao turizem, Cvetlicarna Pisanka, Eventim.si, Najdi.si, iLab, Alfa histria, Avtotehna Vis, Ekoefekt, Repro MS, Uni gostinstvo, Jn eventi.

 

Drugi o nas

Super dogodek, odli?no za doživeti, tako blizu in hkrati dovolj visoko, da jaz ne bi upal. ?estitam.

- Boris Gregorc

Socialni profili