B.A.S.E. Slovenija

in Ĺľivljenje postane uĹľitek

 • *
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

Padalski klub BASE Slovenia se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drugi nacin ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugace posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi cesar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblašcenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali unicenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, cas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statisticne obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odlocite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Ce »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogocen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izkljucitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z najvecjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Padalski klub BASE Slovenia  ne more jamciti za ažurnost, tocnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Pravtako Padalski klub BASE Slovenia ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Padalski klub BASE Slovenia ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Drugi o nas

Super dogodek, odli?no za doživeti, tako blizu in hkrati dovolj visoko, da jaz ne bi upal. ?estitam.

- Boris Gregorc

Socialni profili